zondag 12 januari 2014

Accessoires

Hey,

Het onderwerp van mijn berichtje vandaag is accessoires.
Accessoires maken je look helemaal af. Het kan gaan om een bij passende ring, ketting, armband of oorbel. Maar het kan ook perfect gaan om een leuke tas of een hoedje of een zonnebril.
Vandaag ga ik enkele accessoires bespreken die ik zelf heel leuk vind.
Ik ga jullie ook aantonen dat een simpele look helemaal niet saai hoef te zijn als je het combineert met de juiste accessoires.




Good bye Winter! Hello Summer!



Wat echt wel op valt als we naar de zomer collectie kijken dan is het toch wel weer de felle kleuren.
Ik ben echt helemaal zot van deze tinten. Bovendien als je een iets lichtere huid hebt zijn deze echt wel een must en draag je best niet te lichte kleuren. Wat ook je look helemaal af maakt is een leuke zonnebril. Zoals je hier kan zien zijn de retrozonnebrillen weer helemaal in.


Wil je meer voor een gekledere look. Dan is zwart een echte must. Zwart gecombineerd met wit of een andere lichte kleur geeft echt een zomers gevoel. Je look maak je af door een leuke zonnebril en enkele zilveren/zwarte/witte (of een andere kleur waarmee je zwart combineert) accessoires.

Help! I need color!



Vaak duurt de winter heel lang en moet je dus heel lang donkere kleuren dragen. Daarom ben je dus heel blij dat dat het zomer wordt. Je kan dan eindelijk de donkere kleren opbergen en de zoemer kleren uit je kast halen. Zomer betekent ook 1 ding = A LOT OF COLOR!!
Zoals je kan zien kan je een simpele T-shirt nemen en het heel makkelijk combineren met andere felle kleurtjes. Een leuke ketting, een haarlint of een armband... Het kan allemaal!
Dus mengen met die kleuren!

Glitter



Wat helemaal de trent is van het seizoen is wel glitter. Alles wat binkt of wat glittertjes bevat is zeker in de mode. Zoals deze leuke tasjes. Het zijn leuke wintermodellen. Toch zijn ze ook zeker geschikt voor de lente en de zomer. Want ja, in de zomer blijven ook deze mode gelden!
Je kan het in de winter combineren met bijvoorbeeld een zwart kleedje , leuke goude juwelen en een tasje en je bent helemaal klaar! In de zomer kan je het dan weer combineren met iets wit of een andere lichtere kleur. Een tas maakt dus echt wel je look compleet!!

Back to the Winter



Spijtig genoeg is het nog maar winter... Maar toch kunnen we van de winter ook een heel leuke en vrolijke periode maken. Hoe doen we dit?? Wel heel simpel neem een vrolijke sjaal, kleurrijke wanten/handschoenen en een fashion muts en je bent helemaal klaar om te stralen in de winter.

  

Een paar leuke sokken kunnen ervoor zorgen dat je look een heel leuke, vrolijke en speelse toets krijgt. bovendien houden ze je voeten lekker warm.

Zo dit was mijn accessoires special.
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.
Laat me gerust weten wat jullie ervan vonden!

Kusjes
Emma

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke post, sokken zijn inderdaad echt leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg leuke inspiratie post :)!
    Ik vind die schoenen links op de sokken-inspi foto zo leuk haha!
    Bedankt trouwens voor je lieve reactie en je nog lievere compliment :)

    liefs,
    Femke

    BeantwoordenVerwijderen